Düdüklü tencerede et haşlama nasıl yapılır? 
   
      
      
  Düdüklü tencerede et haşlama nasıl yapılır?
 
Sorum şu: 
Düdüklü tencerede et haşlama nasıl yapılır?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
      
         
            
                  
               
                  
                  Erfahrener Benutzer
                  
                     seit:  18.02.2013  
                     Beiträge:  687  
                   
                
             
          
       
      
  
 
Düdüklü tencereye et yerleştirilir üzerine su ilave edilir kapağı kapatılıp etin cinsine göre süresi belirlenerek ocaktan indirilir. Et sertleşmemesi için tuz sonradan ilave edilir.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Benzer Konular 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap:  1
      
        Son Mesaj:  14. 04. 2020, 10:59 
      
   
 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap:  1
      
        Son Mesaj:  03. 07. 2019, 21:20 
      
   
 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap:  1
      
        Son Mesaj:  13. 12. 2016, 11:43 
      
   
 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap:  1
      
        Son Mesaj:  19. 10. 2013, 18:09 
      
   
 
  
    
    
      sorular forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap:  0
      
        Son Mesaj:  12. 01. 2013, 16:20 
      
   
 
 
 
 
 
Bu konuyu okuyan üyeler: 0 
Şu anda listelemek için üye yok.