Home  
 
 
cevaplar  
 
 
 Deniz seviyesinde yüksek yerlerde yemekler neden geç pişer? 
 
 
 
 
 
Deniz seviyesinde yüksek yerlerde yemekler neden geç pişer? 
   
      
      
  Deniz seviyesinde yüksek yerlerde yemekler neden geç pişer?
 
Sorum şu: 
Deniz seviyesinde yüksek yerlerde yemekler neden geç pişer?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
      
         
            
                  
               
                  
                  Erfahrener Benutzer
                  
                     seit:  01.11.2012  
                     Beiträge:  1,335  
                   
                
             
          
       
      
  
 
Deniz seviyesinden yukarıya doğru çıkıldıkça her 10,5 metrede bir basınç düşer. Basınçla birlikte  suyun kaynama noktası da düşer. Bu nedenle  yemek yükseklerde daha geç pişer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Benzer Konular 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap:  1
      
        Son Mesaj:  01. 10. 2017, 18:51 
      
   
 
  
    
    
      sorular forum içinde, yazan misafir
    
   
  
    Cevap:  0
      
        Son Mesaj:  18. 04. 2014, 11:27 
      
   
 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap:  1
      
        Son Mesaj:  30. 11. 2013, 13:45 
      
   
 
  
    
    
      sorular forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap:  0
      
        Son Mesaj:  29. 07. 2013, 01:15 
      
   
 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap:  2
      
        Son Mesaj:  19. 03. 2013, 15:33 
      
   
 
 
 
 
 
Bu konuyu okuyan üyeler: 0 
Şu anda listelemek için üye yok.