Home
 
- sorular
 
-  Kıyılmış, baharat katılmış etle, tütsüleme, pişirme gibi işlemlerden sonra yapılan bir tür sucuk hangisidir ?
 
 
Kıyılmış, baharat katılmış etle, tütsüleme, pişirme gibi işlemlerden sonra yapılan bir tür sucuk hangisidir ?
- 
   
      
      
 Kıyılmış, baharat katılmış etle, tütsüleme, pişirme gibi işlemlerden sonra yapılan bir tür sucuk hangisidir ?
Sorum şu:
Kıyılmış, baharat katılmış etle, tütsüleme, pişirme gibi işlemlerden sonra yapılan bir tür sucuk hangisidir ?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Benzer Konular
- 
  
    
    
      sorular forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap: 0
      
        Son Mesaj: 15. 02. 2017, 07:14
      
   
 - 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap: 1
      
        Son Mesaj: 01. 06. 2013, 16:46
      
   
 - 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap: 1
      
        Son Mesaj: 23. 05. 2013, 16:06
      
   
 - 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap: 1
      
        Son Mesaj: 12. 12. 2012, 16:45
      
   
 - 
  
    
    
      sorular forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap: 0
      
        Son Mesaj: 30. 11. 2012, 21:25
      
   
 
 
 
Bu konuyu okuyan üyeler: 0
Şu anda listelemek için üye yok.