Home  
 
 
cevaplar  
 
 
 Deniz seviyesinden yüksek yerlerde neden yemekler daha geç pişer? 
 
 
 
 
 
Deniz seviyesinden yüksek yerlerde neden yemekler daha geç pişer? 
   
      
      
  Deniz seviyesinden yüksek yerlerde neden yemekler daha geç pişer?
 
Sorum şu: 
Deniz seviyesinden yüksek yerlerde neden yemekler daha geç pişer?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
      
         
            
                  
               
                  
                  Erfahrener Benutzer
                  
                     seit:  25.10.2013  
                     Beiträge:  700  
                   
                
             
          
       
      
  
 
Deniz seviyesinden yukarılara doğru çıkıldıkça suyun kaynama sıcaklığı da yükselir. Deniz seviyesinde 100 derecelik sıcaklıkta kaynayan su,yükseğe çıkıldığında kaynamak için daha yüksek sıcaklığa ihtiyaç duyar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Benzer Konular 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap:  1
      
        Son Mesaj:  01. 10. 2017, 18:51 
      
   
 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap:  1
      
        Son Mesaj:  16. 10. 2013, 12:09 
      
   
 
  
    
    
      sorular forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap:  0
      
        Son Mesaj:  04. 10. 2013, 13:27 
      
   
 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap:  2
      
        Son Mesaj:  19. 03. 2013, 15:33 
      
   
 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap:  1
      
        Son Mesaj:  25. 12. 2012, 16:59 
      
   
 
 
 
 
 
Bu konuyu okuyan üyeler: 0 
Şu anda listelemek için üye yok.