Home
 
- cevaplar
 
-  Kestaneyi pişirirken neden bir tarafını az bir şey keseriz?
 
 
Kestaneyi pişirirken neden bir tarafını az bir şey keseriz?
- 
   
      
      
 Kestaneyi pişirirken neden bir tarafını az bir şey keseriz?
Sorum şu:
Kestaneyi pişirirken neden bir tarafını az bir şey keseriz?
 
 
 
 
 
 
 
- 
   
      
         
            
                  
               
                  
                  Erfahrener Benutzer
                  
                     -  25.05.2012
 
                     -  234
 
                  
                
             
          
       
      
 
Sanırım en önemli sebebi kesilmediği takdirde kestanenin patlaması; ancak kesilmiş olması kestanenin daha çabuk soyulmasını da sağlıyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Benzer Konular
- 
  
    
    
      sorular forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap: 0
      
        Son Mesaj: 11. 09. 2013, 20:27
      
   
 - 
  
    
    
      sorular forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap: 0
      
        Son Mesaj: 23. 08. 2013, 14:31
      
   
 - 
  
    
    
      sorular forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap: 0
      
        Son Mesaj: 10. 02. 2013, 15:04
      
   
 - 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan hazircevap
    
   
  
    Cevap: 1
      
        Son Mesaj: 20. 11. 2012, 16:33
      
   
 - 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap: 1
      
        Son Mesaj: 25. 05. 2012, 11:34
      
   
 
 
 
Bu konuyu okuyan üyeler: 0
Şu anda listelemek için üye yok.