Kestaneyi pişirirken neden bir tarafını az bir şey keseriz?

1Cevaplar
  1. #1
    Gast Üyenin Avatarı
    Gast

    Varsayılan Kestaneyi pişirirken neden bir tarafını az bir şey keseriz?

    Sorum şu:
    Kestaneyi pişirirken neden bir tarafını az bir şey keseriz?

  2. #2
    LiLa Üyenin Avatarı
    LiLa Çevrimdışı

    Title
    Erfahrener Benutzer
    Üyelik Tarihi
    25.05.2012
    Mesaj
    234

    Varsayılan

    Sanırım en önemli sebebi kesilmediği takdirde kestanenin patlaması; ancak kesilmiş olması kestanenin daha çabuk soyulmasını da sağlıyor.

Benzer Konular

  1. Cevap: 0
    Son Mesaj: 11. 09. 2013, 19:27
  2. Cevap: 0
    Son Mesaj: 23. 08. 2013, 13:31
  3. Kestaneyi nasıl pişiririm?

    sorular forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 0
    Son Mesaj: 10. 02. 2013, 14:04
  4. Zeytinyağlı pırasa pişirirken kesme şeker atılır mı?

    cevaplar forum içinde, yazan hazircevap
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 20. 11. 2012, 15:33
  5. Cevap: 1
    Son Mesaj: 25. 05. 2012, 10:34

Bu konuyu okuyan üyeler: 0

Şu anda listelemek için üye yok.
Bu site tanımlama bilgilerini kullanır. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz. Gizlilik Politikası