Antep usulü pogaca?

1Cevaplar
  1. #1
    Gast Üyenin Avatarı
    Gast

    Varsayılan Antep usulü pogaca?

    Sorum şu:
    Antep usulü pogaca?

  2. #2
    singapur Üyenin Avatarı
    singapur Çevrimdışı

    Title
    Erfahrener Benutzer
    Üyelik Tarihi
    13.05.2014
    Mesaj
    4,970

    Varsayılan

    Antep usulü poðaça hamuru için
    125 gr tereyað ,bir çay bardaðý yoðurt, bir çay sývý yað , iki yumurta, bir yemek kaþýðý sirke, kabartma tozu, tuz ,2.5su bardaðý un ,
    Ýç harcý içinse peynir ve maydanoz
    Üzeri içinse yumurta sarýsý susam yada çörek otu kullanýn.
    Malzemeler sýrasýyla kaba alýnýr. Ýyice yoðurulup ceviz büyüklüðünde parçalar alýnýp içerisine peynir maydanoz konup üzerine yumurta sarýsý ve çörek otu sürülüp 180 derecede daha önceden ýsýtýlmýþ fýrýnda piþirilir.

Benzer Konular

  1. Mayalı poğaça tarifleri?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 17. 11. 2018, 21:05
  2. Poğaça nasıl yapılır?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 20. 06. 2018, 16:32
  3. Cevap: 0
    Son Mesaj: 11. 11. 2012, 19:05
  4. Pastane poğaça tarifi?

    sorular forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 0
    Son Mesaj: 19. 10. 2012, 02:52
  5. Peynirli poğaça tarifi?

    sorular forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 0
    Son Mesaj: 24. 09. 2012, 15:49

Bu konuyu okuyan üyeler: 0

Şu anda listelemek için üye yok.
Bu site tanımlama bilgilerini kullanır. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz. Gizlilik Politikası