Bira içindeki hangi maddeden dolayı köpürür?
- 
   
      
      
 Bira içindeki hangi maddeden dolayı köpürür?
Sorum şu:
Bira içindeki hangi maddeden dolayı köpürür?
 
 
 
 
 
 
 
- 
   
      
         
            
                  
               
                  
                  Erfahrener Benutzer
                  
                     -  01.06.2012
 
                     -  276
 
                  
                
             
          
       
      
 
Asitli olan her içecek köpürür ancak biradaki köpük miktarının fazla olması içinde bulunan protein ve katkı maddelerinden kaynaklanır.
 
 
 
 
 
 
 
- 
   
 
 
 
Benzer Konular
- 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap: 1
      
        Son Mesaj: 26. 06. 2018, 20:56
      
   
 - 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap: 1
      
        Son Mesaj: 13. 03. 2013, 00:20
      
   
 - 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap: 1
      
        Son Mesaj: 10. 11. 2012, 22:35
      
   
 - 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Misafir
    
   
  
    Cevap: 1
      
        Son Mesaj: 22. 09. 2012, 22:01
      
   
 - 
  
    
    
      cevaplar forum içinde, yazan Gast
    
   
  
    Cevap: 1
      
        Son Mesaj: 04. 06. 2012, 22:24
      
   
 
 
 
Bu konuyu okuyan üyeler: 0
Şu anda listelemek için üye yok.