Reçel neden şekerlenir?

1Cevaplar
  1. #1
    Gast Üyenin Avatarı
    Gast

    Varsayılan Reçel neden şekerlenir?

    Sorum şu:
    Reçel neden şekerlenir?

  2. #2
    suzanna Üyenin Avatarı
    suzanna Çevrimdışı

    Title
    Erfahrener Benutzer
    Üyelik Tarihi
    24.05.2014
    Mesaj
    701

    Varsayılan

    Reçel kaynatılacağı zaman mümkün olduğu kadar taze meyvelerden seçilmelidir.En ufak bir çürük bulunmamalıdır.Reçel kaynarken tahta kaşıkla karıştırılmalıdır. Reçelin üstünde kaynarken oluşan köpükler,kaynama bittiği zaman sıcak suya batırılmış madeni bir süzgeçle alınmalıdır.Reçelin çok köpürmesini istemeyen kimseler, reçel kaynarken içine çok küçük bir parça tereyağ atmakla bunu önleyebilirler. Bunları yaptığımız taktir de reçel şekerlenmeyecektir.

Benzer Konular

  1. Cıvık reçel nasıl koyulaştırılır?

    sorular forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 0
    Son Mesaj: 23. 08. 2019, 08:12
  2. Marmelat ile recel arasindaki fark?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 14. 06. 2018, 14:25
  3. Marmelat reçel farkı?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 06. 02. 2017, 19:34
  4. Reçel kaç kalori var?

    sorular forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 0
    Son Mesaj: 03. 01. 2017, 15:40
  5. Reçel nasıl yapılır?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 04. 10. 2012, 16:06

Bu konuyu okuyan üyeler: 0

Şu anda listelemek için üye yok.
Bu site tanımlama bilgilerini kullanır. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz. Gizlilik Politikası