Karadeniz bölgesinin yöresel yemekleri nelerdir?

1Cevaplar
  1. #1
    Gast Üyenin Avatarı
    Gast

    Varsayılan Karadeniz bölgesinin yöresel yemekleri nelerdir?

    Sorum şu:
    Karadeniz bölgesinin yöresel yemekleri nelerdir?

  2. #2
    feraye Üyenin Avatarı
    feraye Çevrimdışı

    Title
    Erfahrener Benutzer
    Üyelik Tarihi
    23.05.2013
    Mesaj
    233

    Varsayılan

    Hamsi, Akçaabat Köftesi, Balık Pilakisi, Bileki Ekmeği, Çökülce (Sakarca) Kızartması, Muhlama, Pazı kavurma, Hamsili ekmek, Laz böreği, Hamsili pilav, kara lahana çorbası, Kuymak, Siron, Ayvalı Et, Mısır Çorbası, Kıymalı Karalahana, Kağıtta Hamsi, Peynirli Ve Cevizli Mantı, Böbrek Kavurma, yanıç, fındık köftesi, fasulye kavurması, bakla çorbası, cevizli tavuk, hamsili börek, beyaz bakla

Benzer Konular

  1. Marmara bölgesinin yemekleri nelerdir?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 25. 06. 2018, 11:54
  2. Karadeniz bölgesinin zenginlikleri nelerdir?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 15. 09. 2014, 11:24
  3. Cevap: 1
    Son Mesaj: 29. 07. 2014, 23:00
  4. Karadeniz bölgesi yemekleri nelerdir?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 03. 06. 2013, 14:22
  5. Karadeniz bölgesinin özellikleri nelerdir?

    sorular forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 0
    Son Mesaj: 16. 01. 2013, 21:42

Bu konuyu okuyan üyeler: 0

Şu anda listelemek için üye yok.
Bu site tanımlama bilgilerini kullanır. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz. Gizlilik Politikası