Etlerin yumuşak olması için ne yapmak gerekir?

1Cevaplar
  1. #1
    Gast Üyenin Avatarı
    Gast

    Varsayılan Etlerin yumuşak olması için ne yapmak gerekir?

    Sorum şu:
    Etlerin yumuşak olması için ne yapmak gerekir?

  2. #2
    mimar Üyenin Avatarı
    mimar Çevrimdışı

    Title
    Erfahrener Benutzer
    Üyelik Tarihi
    02.10.2015
    Mesaj
    5,370

    Varsayılan

    Etin yumuşak kalması için suyunu bırakmaması gerekir. Bunun için tava kızdırılır. İçerisine az miktarda yağ konur. Yağ kızınca içerisine etler atılıp harlı ateşte rengi değişinceye kadar kavrulur. Bu eti mühürleme işidir. Ardından istenirse diğer soğan, biber ve en son domates konarak pişirmeye devam edilir. Tuz en son konur.

Benzer Konular

  1. Hindinin yumuşak olması için ne yapılır?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 14. 10. 2017, 19:25
  2. Etlerin yumuşak olması nasıl sağlanır?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 01. 03. 2016, 14:33
  3. Hindinin yumusak olmasi icin ne yapmali?

    cevaplar forum içinde, yazan Gast
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 22. 12. 2014, 13:23
  4. Cevap: 1
    Son Mesaj: 24. 09. 2013, 15:57
  5. Cevap: 1
    Son Mesaj: 25. 05. 2012, 10:34

Bu konuyu okuyan üyeler: 0

Şu anda listelemek için üye yok.
Bu site tanımlama bilgilerini kullanır. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz. Gizlilik Politikası